Nu rata evenimentele găzduite în cadrul Târgului de Crăciun din Brașov

Vă așteptăm la Târgul de Crăciun Brașov/Brașov Christmas market din Piața Sfatului, la evenimentele și atelierele pe care Centrul Cultural Apollonia le găzduiește, la filmele de la Cinema Astra și la patinoarul din piața Sfântul Ioan.

Brașovenii și turiștii sunt astăzi și mâine prezenți și încântați pentru ceea ce are de oferit cel mai festiv târg din România, unde luminile colorate și spiritul Crăciunului nu lipsesc.

Patinoarul din Piața Sfatului pune la dispoziție gratuit oportunitatea de a te distra cu prietenii sau familia, asigurându-vă de asemenea patine pentru această ocazie.

Marele și faimosul brad de Crăciun este și în acest an la fel de excepțional pe cât vă puteți aștepta, pe lângă el fiind totodată evidente decorațiunile sclipitoare pentru acest sezon, menite să înduioșeze vizitatorii.

Citeste și:  Fly Lili a cucerit cerul Brașovului! Primul zbor de încercare a fost un succes

Până pe 7 ianuarie la Cinema Astra vor avea loc în continuare proiecții cinematografice unde publicul are acces gratuit la filme precum „Pe aripile vântului (1939)”, distins cu 8 premii Oscar, „Happy Feet 2: Mumble dansează din nou (2011)”, o comedie potrivită pentru toată lumea, dar și filme romantice sau artistice.

Căsuța lui Moș Crăciun rămâne deschisă până pe 24 decembrie, dând copiilor ocazia de a participa la sesiunile de pictură de globuri, pictură pe față și alte jocuri. Tot acolo se pot face donații pentru a oferi copiilor defavorizați oportunitatea de a avea Crăciunul fericit pe care îl merită, datorită Asociației EduTEx cu campania ShoeBox, care împreună cu preoți, dascăli, părinți și nu numai, vor aduce bucurie pe fețele copilașilor ce domiciliază în comunitățile dezavantajate din județul Mureș.

Citeste și:  10 sfinți tămăduitori sărbătoriți în luna mai

Perimetrul târgului prezintă un carusel gratuit la care cei mici vor avea acces, iar Moșul le va oferi o prestație pe scena din Piața Sfatului în data de 22 decembrie la ora 20:00. Cabanele ce dau aerului mirosul îmbietor de Crăciun, odată cu cele pline de suveniruri sau cadouri pentru cei dragi vor fi deschise și la îndemâna dumneavoastră.

În Piața Sfatului și în Piața Sfântul Ioan, pe scena Magic FM, se vor auzi din nou colinde, într-un cadru de basm. Vă invităm astăzi și mâine începând cu ora 17:30 să ne bucurăm împreună de „Decembrie de poveste la Brașov”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.