Numărul infecțiilor cu coronavirus a ajuns la 184: 16 pacienți au fost declarați vindecați!

Numărul cazurilor de infecție cu coronavirus continuă să crească în România. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de la ultima raportare au fost înregistrate 16 cazuri noi. Numărul total al persoanelor confirmate cu COVID-19 a ajuns în acest moment la 184, la Brașov fiind înregistrate 6 cazuri.

Cele 16 cazuri noi sunt distribuite astfel: șapte la Iași, două în Suceava, două în Neamț și câte unul în Ialomița, Mureș, Botoșani, Bistrița-Năsăud și Vrancea.

Pacienții confirmați pozitiv au vârste cuprinse între 21 și 65 de ani.

„Din cele 184 de persoane confirmate pozitiv 16 au fost declarate vindecate și externate (15 din spitalul din Timișoara și unul de la București). În cursul acestei zile vor mai fi externate alte trei persoane de la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș”, anunță GCS.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

În acest moment, la nivel național, în carantină instituționalizată sunt 3.282 de persoane pentru care se fac verificări în vederea depistării eventualei infecții cu coronavirus. 16.610 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.