O avarie de aproape 12 ore a blocat total transportul pe cablu la Sinaia. Mai mulți turiști, rămași la cota 1400

24 de turiști, printre care și 12 copii, au rămas aseară, blocați pe munte, la cota 1400. Instalația de transport pe cablu cu care ar fi trebuit să coboare în stațiunea Sinaia s-a oprit din cauza unei pene de curent, potrivit Digi24.

Potrivit sursei citate, deoarece nu se putea estima cât va dura pana de curent și pentru că se întuneca, s-a decis coborârea persoanelor până în staţiunea Sinaia, cu autospecialele jandarmeriei. Copiii care făceau parte din grup au vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

În urma cu 12 ore, reprezentanții Gondolei Sinaia, informau turiștii referitor la situația din zonă. „Acum cinci minute au coborât echipele tehnice de sus (de pe Gondola Carp si de la Telescaunul Soarelui). Avaria pare, cel puțin momentan, depasita. Datorita unei interventii a Electrica în forță. Mulțumim oamenilor buni de acolo pentru colaborare. Instalatiile functioneaza, totul pare normal. Nu mai avem certitudini, mâine poate să pice și un meteorit, nu ne-ar mira ??‍♂️ Revenim dis de dimineata cu informatii.”

Citeste și:  Vinerea Mare! Creștinii ortodocși și greco-catolici își amintesc de jertfa lui Iisus Hristos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.