O brașoveancă este cercetată penal după ce a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov au fost sesizați, la data de 08 aprilie 2023, în jurul orei 20.00, despre producerea unui accident rutier, ce ar fi avut loc pe strada Carpaților, din municipiul Brasov.

 Echipajul de poliție sosit la fața locului a stabilit faptul că accidentul s-a soldat doar cu avarii. În timpul discuțiilor purtate cu unul dintre conducătorii auto, respectiv o femeie în vârstă de 41 de ani, din municipiul Brașov, polițiștii au constatat că aceasta prezenta halenă alcoolică, motiv pentru care s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,72  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste și:  Traficul la frontieră în data de 16 aprilie 2024

Pentru rezultatul înregistrat, conducătoarea auto a fost condusă la o unitate medicală, unde i s-au prelevat mostre biologice, urmând a se stabili cu exactitate îmbibația alcoolică din organism. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care, la acest moment, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.