O femeie din Codlea își acuză fiul de agresiune fizică. Bărbatul a fost reținut!

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

Ieri, 06 februarie 2022, în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Codlea, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fiul său.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în timp ce se aflau la domiciliul din municipiul Codlea, județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.