O femeie din Siria, găsită ascunsă în bagajul fratelui ei, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat o femeie din Siria care a încercat să treacă în mod fraudulos frontiera de stat, ascunsă în bagajul fratelui ei, cetățean german.

În data de 04.02.2024, în jurul orei 05:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relația București Nord – Budapesta, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean german, având asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă.

În urma controlulului fizic a fost descoperită, în interiorul genții, o persoană de sex feminin.

Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt frați. De asemenea, au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei.

Citeste și:  Pensionara din Brașov sancționată pentru îngrijirea grădinii blocului prin plantarea de flori

Colegii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.