O femeie s-a urcat în avion cu 3 perechi de pantaloni, 5 tricouri și 3 geci pe ea, pentru a nu plăti taxa pe bagaj

O femeie din Filipine a lăsat fără cuvinte pasagerii unei curse aeriene, după ce s-a urcat în avion îmbrăcată cu cel puțin trei perechi de pantaloni, cinci cămăși și trei geci. Totul, pentru a evita să plătească taxa pe bagaj.

Gel Rodriguez a luat decizia de a se înfofoli din cap și până în picioare după ce a fost anunțată, la check-in, că bagajul ei depășește cu 2.5 kilograme limita impusă de operatorul aerian, motiv pentru care va trebui să plătească un comision, informează observatortv.ro

Fără a sta prea mult pe gânduri, femeia a deschis bagajul chiar în aeroport și s-a îmbrăcat cu tot ce a putut pune pe ea, doar pentru a nu plăti suma cerută.

Citeste și:  Grevă japoneză la Registrul Comerțului: Angajații cer salarii mai mari, spor de risc și suprasolicitare neuropsihică

Momentul în care a coborât din avion a fost surprins de un martor, iar fotografia a devenit virală pe internet, fiind distribuită de mii de ori. Nu puțini sunt cei care au felicitat-o pe femeie pentru ingenioasa idee.

Cu toate acestea, zborul nu a fost prea lin, din cauza căldurii. „Nu cred (n.r. că aș mai face asta). A fost foarte cald. Nu recomand nimănui”, a mărturisit ea, potrivit Mirror Online.

Au mai fost semnalate incidente de acest fel pe aeroporturi, însă, de obicei, pasagerii sunt împiedicați să urce la bordul aeronavelor cu mai multe straturi de haine pentru a scăpa de taxa de bagaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.