O mașină care transporta dezinfectanți pentru spitale a fost prădată pe drum

O cantitate de câteva sute de litri de dezinfectant, destinată pentru două spitale, unul din Lugoj şi altul din judeţul Hunedoara, a fost furată pe drum, între Ilfov şi judeţele din vestul ţării.

Numai la Spitalul din Lugoj ar fi trebuit să ajungă peste 100 de litri de dezinfectant, potrivit news.ro.

Managerul Spitalului Municipal Lugoj, Erwin Floroni, a declarat, că a comandat la o firmă din Ilfov 115 litri de dezinfectant, însă a aflat că transportul nu mai ajunge, deoarece produsul comandat a fost furat. 

„Am făcut comandă la o firmă din Ilfov, să ne aducă dezinfectant. Am comandat 115 litri şi am văzut că nu mai ajunge la noi.

Citeste și:  Romfilatelia marchează 20 de ani de la aderarea României la NATO cu o emisiune specială de mărci poștale

Am dat telefoane la firma de la care am comandat, apoi la firma de curierat care ar fi trebuit să transporte şi în cele din urmă am aflat că dezinfectantul a dispărut pe drum.

Firma de la care am comandat a spus că ne dau cantitatea cerută, dar să trimitem noi pe cineva să o ridice. Acum e cineva pe drum să ridice cantitatea de dezinfectant”, a declarat Floroni. 

În acelaşi transport mai era o cantitate de dezinfectant şi pentru un spital din judeţul Hunedoara, şi acela fiind dispărut. 

Managerul Spitalului din Lugoj a spus că nu ştie în ce judeţ a dispărut dezinfectantul şi că firma care l-a livrat ar fi cea care ar trebui să sesizeze Poliţia pentru că prejudiciul este al acestei firme. 

Citeste și:  Universitatea din București, rol strategic în definirea viitoarelor diplome universitare europene

Potrivit managerului, la Spitalul din Lugoj mai sunt dezinfectanţi în magazie, pentru următoarele trei săptămâni, însă conducerea unităţii a vrut să fie prevăzătoare, de aceea a comandat noi stocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.