O mașină scăpată de sub control a spulberat doi pietoni, iar apoi a intrat în magazinul Sergiana VIDEO

O mașină scăpată de sub control, în giratoriul de la intersecția Griviței cu Aurel Vlaicu, a intrat în magazinul de carmangerie Sergiana.

Martorii povestesc faptul că șoferul a intrat cu viteză în giratoriu și nu a mai putut stăpâni mașina, care a urcat pe trotuar, a rupt un parapet de protecție și s-a oprit în zidul magazinului. La fața locului au fost trimise două echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale șoferului rănit.

Polițiștii îi vor recolta probe biologice șoferului pentru a stabili dacă acesta a consumat băuturi alcoolice sau droguri. Circulația în zonă este ingreunată.

„Un tânăr în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturism pe str. Griviței din municipiul Brașov, la intersecția cu strada Plevnei, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare și a pătruns pe trotuar, distrugând gardul împrejmuitor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.
Cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Din cercetări a rezultat faptul că două persoane care se aflau pe trotuar au fost accidentate, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.