O nouă emisiune de mărci poștale: „Păsări de noapte”, disponibile de astăzi și la Brașov

Romfilatelia adaugă la tematica dedicată „Faunei” o nouă emisiune de mărci poștale „Păsări de noapte”, ce va fi introdusă în circulație joi, 12 mai 2022.

Emisiunea, formată din patru timbre, are ca elemente filatelice patru minicoli cu cinci timbre și o vinietă, patru coli de 32 de timbre cu tête-bêche, un bloc de patru timbre nedantelate etalat într-o mapă filatelică specială și două plicuri „prima zi”. Imaginile mărcilor poștale prezintă patru specii de păsări răpitoare regăsite și în zestrea faunistică a României. Grafica este adaptată cerințelor specialiștilor în domeniu, urmărind redarea elementelor definitorii ale fiecărei specii: forma capului, a ochilor, penajul, aspectul cromatic etc. Litera „O” din cuvântul România este redată simbolic ca o imagine a astrului nopții: Luna.

Citeste și:  Săptămâna Luminată aduce Junii în Cetate, dar și zeci de evenimente în Piața Sfatului, la Pietrele lui Solomon și la Cetățuie. Vezi programul!

Emisiunea filatelică va fi disponibilă începând de joi, 12 mai 2022, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online: aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.