O nouă funcționalitate pentru brașovenii care își cumpără abonamente RATBV prin 24pay

Posesorii de abonamente de transport RATBV achiziționate prin aplicația 24pay beneficiază de astăzi de o nouă funcționalitate: aplicația îi va informa, prin intermediul unei notificări, când urmează să le expire abonamentele. În acest fel brașovenii sau cei care doar călătoresc prin Brașov își pot achiziționa abonamente RATBV fără a mai fi preocupați de urmărirea datei de expirare a titlului de călătorie.

Notificarea este primită cu o zi înainte de expirarea abonamentului cumpărat prin aplicația 24pay, iar pentru a avea acces la notificări nu este necesară acordarea vreunei permisiuni. De asemenea, împreună cu notificarea se primește în aplicație și un mesaj cu privire la același subiect, respectiv expirarea abonamentului. Pentru a beneficia de această nouă funcționalitate este necesar ca utilizatorii să facă un update la ultima versiune a aplicației 24pay în Google Play sau AppStore. Aplicația 24pay va fi disponibilă în viitor și în AppGallery, pentru utilizatorii de telefoane Huawei, incompatibile cu Google Services.

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

De menționat faptul că la ora actuală se pot achiziționa prin intermediul aplicației 24pay toate cele 81 de titluri tarifare (bilete și abonamente) RATBV, operatorul de transport din municipiul și zona metropolitană Brașov, titluri care se vând la preț integral și care pot fi folosite pe toate traseele operate de societatea noastră, atât în municipiul Brașov, cât și în zona metropolitană. În ceea ce privește gradul de utilizare al acestei modalități de plată pentru serviciile de transport public RATBV, putem aminti faptul că de la începutul acestui an au fost achiziționate peste 200.000 de bilete cu valabilitate 50 de minute în municipiul Brașov, peste 600 de abonamente valabile 30 de zile în municipiul Brașov, peste 7.400 de bilete valabile pe linia 20 sau peste 3.300 de bilete de o călătorie pe traseul spre Codlea.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: 55% dintre români vor călători mai mult în țările Schengen

RATBV S.A. a implementat în Brașov această modalitate de plată cu telefonul în anul 2018, aplicația fiind disponibilă pentru sistemele Android și iOS. Vă reamintim „paşii” care trebuie urmaţi pentru utilizarea 24pay: se descarcă aplicaţia pe telefon; se înrolează (ataşează) un card bancar în aplicaţie, VISA sau Mastercard; la deschiderea aplicaţiei pe telefon se selectează secţiunea „Transport public”, iar apoi „cumpără bilet” şi se scanează codul QR din staţie sau mijlocul de transport în comun; se selectează apoi una dintre opţiunile titlurilor de călătorie a căror cumpărare se doreşte, se efectuează cumpărarea şi se primeşte mesajul de confirmare a efectuării tranzacţiei. În cazul controlului efectuat de angajaţii RATBV S.A., călătorii vor prezenta codul QR primit pe telefon, cod care este unic. Aplicaţia se poate descărca gratuit de pe www.24pay.ro sau Google play/Appstore. De menţionat că de pe cardul bancar al utilizatorilor se retrage doar tariful biletului, fără nici un alt adaos sau comision.

Citeste și:  Parcul de pe platforma Lubrifin – IUS, în dezbaterea Consiliului Local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.