O nouă lovitură pentru Dinamo. Duşan Uhrin, în negocieri cu altă echipă

Duşan Uhrin (54 de ani) nu pare că va mai continua la Dinamo după ce echipa a retrogradat în Liga 2, iar acest detaliu e întărit de o informaţie apărută recent, faptul că cehul negociază cu Karmiotissa, formaţie promovată în această vară în prima ligă din Cipru.

Discuţiile au fost confirmate de persoane din apropierea anturajului lui Duşan Uhrin, astel că Dinamo se vede pusă, aşa cum era de aşteptat de altfel, în postura echipei care trebuie să îşi caute antrenor. Deocamdată, de ”câini” se ocupă Gică Mihali, care a stabilit data reunirii pentru 20 iunie.

La doar o zi după retrogradarea oficială a lui Dinamo, Duşan Uhrin a plecat în Cehia. Gestul acestuia nu a fost văzut cu ochi buni de Gică Mihali, care l-a criticat aspru pe antrenorul echipei ”alb-roşii”.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Cehul a fost criticat de Gică Mihali, care nu înţelege decizia acestuia de a pleca din ţară, la nici 24 de ore după ce Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în liga secundă.

„Eu o să încerc să ajut cu tot ce pot aici la Dinamo, dar nu mi se pare normal modul în care Dusan Uhrin a procedat. Ne-a lăsat baltă, şi retrogradaţi, în Liga 2, şi a plecat din România la nici 24 de ore după cea mai mare ruşine din istoria lui Dinamo. Stai, bă, frate şi tu câteva zile în România şi vezi ce se întâmplă cu Dinamo, de ce fugi aşa acasă?

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Ne consultăm unii cu alţii, vedem ce naiba mai putem să facem pe viitor, nu să dăm bir cu fugiţii. Cineva trebuie să îşi asume şi această retrogradare, dar unii pleacă pe uşa din dos, iar alţii rămân acum cu toate problemele astea.

La suporterii ăştia ai noştri nu ne gândim? Consider că, dacă vrem să facem ceva pe viitor, trebuie să aducem oameni de caracter şi oameni care suferă cu adevărat pentru culorile astea ale lui Dinamo”, a spus Gică Mihali.

Sursa, Prima Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.