O sportivă venită din calificări a câştigat trofeul pus în joc la Turneul ITF Braşov Cup 2023

Turneul ITF Braşov Cup, dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari s-a încheiat duminică, 3 septembrie, la Baza Sportivă Olimpia, cu un rezultat surprinzător: o sportivă venită din calificări a câştigat trofeul pus în joc.

„Frumos exemplul oferit de Alisa Baranovska (UKR), cea care a fost la final câștigătoarea turneului Brașov Cup ITF 15K ediția 2023! Tânăra sportivă a pornit din calificările turneului și a ajuns la final să îl câștige, după ce a dispus de sportiva din Italia, Fossa Huergo Nicole, cu scorul de 6-3; 6-3! Felicitări tuturor participantelor pentru tenisul practicat! Le așteptăm și la anul la Brașov”, a fost mesajul transmis de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Ciprian Sterpu, cel care a oficiat festivitatea de premiere a turneului.

Administraţia publică judeţeană a fost parte din organizarea acestui eveniment sportiv de anvergură internaţională, care a adus tenisul mai aproape de publicul braşovean.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

În acest sens, Asociația Club Sportiv Junior Pro Tenis Brașov a accesat de la Consiliul Judeţean Braşov o finanţare nerambursabilă în valoare de 117.278 lei, în cadrul Programului privind acordarea de finanţări nerambursabile din bugetul propriu al judeţului pe anul 2023 pentru proiecte sportive – componenta Promovarea Sportului de Performanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.