O stradă importantă din Centrul Vechi, complet închisă trei zile

Traficul rutier pe Avram Iancu, va fi timp de trei zile complet blocat, din cauza unor lucrări pe care Compania Apa Braşov le execută. Mai precis de mâine dimineaţă de la ora 8.00 şi până pe 22 iunie la orele 18.00, nicio maşină nu va putea tranzita zona. Şi asta dacă totul decurge conform graficului. De asemenea, liniile de transport în comun, 22 şi 41 vor fi de semenea afectate.

”În perioada 20.06.2019, ora 8.00 – 22.06.2019, ora 18, se execută lucrări de instalare a unei conducte noi de apă potabilă pe strada Avram Iancu, de la intersecția cu strada Dealul Cetății până la intersecția cu strada Bisericii Române.

Citeste și:  Praf saharian în Brașov! Șoferii și-au găsit mașinile acoperite de un strat roșiatic

Noua conductă de fontă cu diametrul de 500 va fi amplasată aproape de axul drumului. Din acest motiv, circulația va fi blocată total pe ambele sensuri de circulație.

Conducătorii auto vor fi ghidați prin intermediul panourilor de semnalizare rutieră cu privire la rutele alternative.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.