O tânără în vârstă de 22 de ani din Râșnov a fost dată dispărută. Ați văzut-o ?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați duminica, 28 mai a.c., cu privire la faptul că numita IORDACHE GEORGIANA, în vârstă de 22 de ani, a plecat voluntar de la locuință, situată în orașul Râșnov, în data de 27.05 a.c., fără a reveni până în prezent.

Acesta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.55 m, greutatea de aproximativ 45-50 kg, constituție atletică, păr negru, ochii căprui.

La data plecării, aceasta purta următoarele obiecte vestimentare: geacă de culoare albastră, colanți de culoare negru, adidași de care albastru închis cu alb în partea din spate, fără a avea asupra sa telefon mobil.

Citeste și:  11 persoane reținute după percheziții DIICOT: Lideri și membri ai unor grupuri infracționale, printre care 4 funcționari

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.