O zi cu condiții ideale pentru schi. Trafic pe pârtii și cozi la îmbarcare reduse, vreme bună, domeniul schiabil s-a păstrat în condiții bune până la sfârșitul zilei

Astazi, 02.02.2022, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 4 cazuri, totalizand 5 persoane care s-au accidentat in timp ce practicau sporturile de iarna. Una dintre ele a fost predata echipajului SMURD, pentru a fi transportata la unitatea spitaliceasca.

De la inceputul sezonului, salvatorii montani din Poiana Brasov au intervenit in 206 cazuri, totalizand 222 de persoane care s-au accidentat, ratacit sau care a trebuit sa fie evacuate.

⚠️ Purtati intotdeauna echipament adecvat care sa va protejeze de precipitatii, vant si care sa va ofere confortul termic de care aveti nevoie.
Echipamentul adecvat trebuie intotdeauna dublat si de un echipament de protectie, din care sa nu lipseasca casca, ochelarii, manusile de schi si nu in ultimul rand protectia de coloana.

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Dati dovada de responsabilitate in practicarea sporturilor montane de iarna, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jurul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.