O zi mai slabă pentru „urși”

ACS Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă, pe propriul teren, cu 1-0 (0-0), de Olimpic Cetate Râșnov, într-un joc din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii a 3-a, seria C5. Un meci în care „urșii” au încercat multe, dar reușitele pe teren au fost puține. Chiar și așa, „alb-albaștrii” puteau obține un rezultat de egalitate dacă mingea trimisă de Plăiașu nu lovea bara la ultima fază a meciului.

„Un meci în care nu ne-am regăsit. O partidă în care oaspeții au început mai bine, dar am reușit să intrăm la pauză cu un 0-0. Repriza a doua a fost mai echilibrată, însă a venit pe final acel gol al adversarilor la o greșeală în defensivă. Puteam obține un punct la ultima fază, când am avut acea ocazie mare prin Plăiașu, dar cred că era unul nemeritat. Astăzi nu am arătat așa cum ne-am fi dorit, astfel că nu am reușit să obținem nimic. Trebuie să ne revenim rapid însă și să începem play-out-ul cu dreptul”, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre „principalii” Kids Tâmpa Brașov.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Olimpic Cetate Râșnov 0-1 (0-0)
A marcat: Drugă (min. 82)

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

ACS Kids Tâmpa Brașov: Roman – Sburlea, Bordea, Potecu, Negotei – Moldovan (min. 86 Șerban), Dima – Kerekes, Covalciuc (min. 42 Garvalov, min. 82 Goșman), Bugnar (min. 86 Plăiașu) – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Preparator fizic: Eusebiu Velea
Stadion: ICIM – Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov a încheiat sezonul regulat pe locul 8, cu 18 puncte, urmând să evolueze în play-out. În prima rundă a play-out-ului, Kids Tâmpa joacă în deplasare, pe 31 martie, cu Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.