Oamenii legii, pe străzi de Florii și Paștele Catolic

Jandarmii se vor afla în următoarea perioadă în mijlocul cetăţenilor pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la manifestările religioase prilejuite de Floriile ortodoxe şi a sărbătorilor pascale catolice. Cu ocazia prăznuirii Intrării Domnului în Ierusalim (Floriile), jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zonele din imediata apropiere a lăcașurilor de cult, și vor fi prezenți în seara zilei de sâmbătă în prejma locașurilor de cult catolice din județul nostru, acolo unde credincioșii romano-catolici vor participa la slujba de înviere.

Oamenii legii vor fi prezenţi în zone aglomerate, piețe și centre comerciale, gări și stații de transport în comun din zona de competență, pentru preîntâmpinarea oricăror manifestări ce ar care putea afecta ordinea și liniștea publică.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Jandarmii montani vor fi prezenți în acest sfârșit de săptămână în zona stațiunilor turistice Poiana Brașov, Predeal, Râșnov, Vama Buzăului, Sâmbăta, Bran – Moieciu, Zărnești, unde vor acționa preventiv, astfel încât să se asigure că nu vor fi probleme care să afecteze siguranța turiștilor și ordinea publică.

În acest sens, jandarmii montani se vor afla pe traseele montane, pe pârtiile de schi și în zonele turistice, cu principala misiune de a acorda sprijin și îndrumare, fiind pregătiți să intervină în ajutorul persoanelor aflate în dificultate.

Recomandăm cetățenilor să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale, să evite implicarea în incidente și să solicite imediat intervenţia jandarmilor atunci când situaţia o impune.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Pentru orice situație de urgență, apelați cu încredere numărul unic pentru apeluri de urgență 112!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.