Oaspeți de seamă pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov!

Excelența Sa, Andrew James Noble, ambasadorul Marii Britanii în România a vizitat, astăzi, șantierul Aeroportului Internațional Brașov!

Este prima vizită oficială efectuată din partea unor reprezentanți de vârf ai diplomației internaționale pe șantierul lucrărilor de construcții al celui mai important obiectiv de investiții din județul Brașov.

Andrew James Noble, însoțit de soția sa, Helen Noble și directorul adjunct al Departamentului Comercial al Ambasadei, Luiza Crăciun au fost întâmpinați, la intrarea pe șantier, de vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor și directorul Direcției Implementare Aeroport Brașov, Alexandru Anghel. Aceștia au vizitat împreună perimetrul lucrărilor de construcție de la terminalul de pasageri al Aeroportului.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Ambasadorul Marii Britanii s-a declarat impresionat de evoluția lucrărilor la terminal și a fost interesat de stadiul lucrărilor și pentru celelalte obiective de infrastructură ale Aeroportul Internațional Brașov. În acest context,
Andrew James Noble a adus la cunoștința reprezentanților Consiliului Județean Brașov interesul manifestat de un număr important de companii britanice față de acest proiect și a prezentat modalitățile prin care Marea Britanie ar putea deveni un partener activ.

Ambasadorul Marii Britanii în România consideră proiectul Aeroportului Internațional Brașov în topul proiectelor de infrastructură din România, cu o deosebită importanță strategică în transportul aerian de persoane, mai ales pentru relansarea acestui sector în urma crizei Covid-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.