Oktoberfest 2020, amânat din cauza pandemiei Covid-19

Ce la îndrăgit eveniment de la Brașov, Oktoberfest nu se va desfășura anul acesta din cauza restricțiilor impuse de pendemia de coronavirus. „Oktoberfest înseamnă familie, prieteni, o comunitate de oameni faini care se distrează în acelasi loc care vor să petreacă alături de formațiile germane, să bea o bere rece pe terase, să savureze mâncărurile delicioase, să își crească adrenalina în parcul de distracții sau să își tragă sufletul la zona de relaxare… și noua tare ne mai place „sa avem casa plină”.

Însă, acum este despre siguranța acestor oameni dragi nouă, pe care trebuie să îi protejam, pentru că sănătatea vine înaintea banilor și a oricăror alte interese! Nimeni nu a prevăzut „neprevăzutul” și am așteptat până în ultimul moment să ne agățăm de o speranță, dar din pacate, incertidudinea ne face să capitulăm, să spunem STOP chiar și celui mai mic risc! Vă vrem pe toți sănătoși la anul, la fel de zâmbitori și cu chef de distracție bavareză autentică!

Citeste și:  Sală umplută până la refuz la toate proiecțiile ediției a 3-a a Zilelor Filmului Maghiar la Brașov

Noi suntem aici în continuare, ne găsiți pe rețelele de socializare și vă promitem că o pregătim cea mai schoen ediție în 2021. Chiar dacă de la distanță, să strigăm și anul acesta împreună:
Zike Zake, Zike Zake HOI, HOI, HOI!
PS. Am pus berea la rece până în 2021”, se aratî în comunicatul organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.