Omagiu adus Reginei Maria, printr-o ținută, la proba de costum naţional a concursului Miss Universe

Carmina Olimpia Cotfas va purta la proba costum naţional a concursului Miss Universe, care va avea loc în luna decembrie în Israel, o rochie creată de designerului israelian cu origini româneşti Aviad Arik Herman.

Rochia este un omagiu adus portului tradiţional românesc şi o reinterpretare a sumanului purtat de Regina Maria a României, a fost prezentată în cadrul unui eveniment desfăşurat în foaierul Ateneului Român din Bucureşti.

Ea a fost realizată în trei luni şi este făcută din brocart fin şi broderie de lux cu motive româneşti. Are 10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României, iar valoarea ei depăşeşte 20.000 de dolari.

Prezent la eveniment, ambasadorul Statului Israel la Bucureşti, David Saranga, a declarat că a fost impresionat, ca membru al juriului care a ales câştigătoarea concursului Miss Universe România, de eleganţa, frumuseţea, pregătirea şi personalitatea câştigătoarei. El a precizat că în Israel concursul este apreciat de public pentru că reflectă spiritul divers al societăţii.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Pentru prima dată în istorie, concursul Miss Universe va avea loc în Eilat şi va fi transmis live în peste 170 de ţări.

Peste 1.200 de membri ai delegaţiilor oficiale Miss Universe din aproximativ 100 de ţări, precum şi entuziaşti ai concursului şi persoane publice sunt aşteptaţi să sosească în Eilat, staţiune la Marea Roşie.

Sursa, Radio România / Foto. Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.