Oportunităţi de internaţionalizare a afacerilor, dezbătute la Reuniunea consilierilor economici externi, la Braşov

Vineri, 5 iulie, la Poiana Braşov, va avea loc sesiunea de deschidere a Reuniunii consilierilor economici externi cu mediul de afaceri din judeţul Braşov, ora 9:30, la Hotel Alpin.

Reuniunea are loc în contextul celei de-a XI-a ediții a evenimentului Zilele Diplomației Comerciale, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 1-12 iulie a.c., la Bucureşti şi Braşov.

Lucrările reuniunii vor fi deschise de Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Marian Iulian Rasaliu, prefectul județului Brașov, şi Silviu Costea, președintele Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov.

Temele discuţiilor vor viza oportunităţile de internaţionalizare a afacerilor, facilităţile de care pot beneficia firmele şi companiile din acordurile de comerţ încheiate de UE cu state terţe, dar şi atragerea de investiții străine şi experienţele concrete ale firmelor participante legate de promovarea produselor și serviciilor proprii pe piețele externe.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai comunității de afaceri, consilieri economici din rețeaua de reprezentare externă a MMACA, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.