Opt voluntari au hrănit urșii din Sanctuarul de la Zărnești

Ajutor venit la momentul potrivit pentru Asociația Milioane de Prieteni Brașov. Opt tineri voluntari au venit să dea o mână de ajutor la Sanctuarul Libearty de la Zărnești.

Cei opt iubitori de animale au răspuns apelului lansat de membrii Asociației Milioane de Prieteni, prin care se solicită sprijin de orice fel pentru întreținerea urșilor din sancruar. Restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au îngreunat misiunea Asociației care face eforturi să le ofere toate cele necesare ursilor adăpostiți în sanctuar.

Lipsa vizitatorilor a afectat și din punct de vedere financiat Asociația, astfel că Sanctuarul Libearty a lansat un apel prin care cere sprijin iubitorilor de animale.
Cei opt voluntari au recepționat apelul Asociației Milioane de prieteni și s-au prezentat la Sanctuarul de la Zărnești cu mâncare pentru urșii cazați aici și chiar mână de lucru. După ce le-au pregătit masa urșilor, voluntarii au făcut curățenie în hala de preparare a hranei.

Citeste și:  Ce destinații din țară vor alege românii de Paște? Brașovul și Sibiul sunt din nou în topul destinațiilor preferate


Asociația Milioane de Prieteni are nevoie de sprijin pentru întreținerea celor peste o sută de urși cazați aici. Cei care doresc să sprijine activitatea Asociației pot duce alimente la Sanctuarul de la Zărnești sau pot dona în cadrul acțiunii de strângere de fonduri lansat online.

Detalii aici:  https://www.facebook.com/donate/247654236554046/3452034004806892/

„Opt tineri harnici + un mini voluntar în burtică și-au făcut timp și au venit să pregătească bunătăți pentru ursuleții din sanctuarul AMP Libearty. Pe o căldură dogoritoare, cei opt voluntari ai Asociației Milioane de Prieteni au preparat 21 de lăzi cu lactate și covrigi, 15 lăzi cu pere și mere și au făcut și curățenie în hala de sortare a hranei.
Ursuleții le spun “Sărut-mâna pentru masă”!
Fiecare poate ajuta cu ceva. Tu te poți alătura campaniei Hrănește un urs”, se arată în comunicatul Asociației Milioane de Prieteni Brașov.

Citeste și:  Ministerul Sănătății sprijină dezvoltarea continuă a serviciilor medicale din ambulatoriile de specialitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.