Orban: Fermierii, aduși cu forța la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a anunţat că va trimite astăzi Corpul de control pentru a verifica legalitatea tuturor plăţilor efectuate de instituţie, inclusiv plata pentru evenimentul din 9 octombrie de la Romexpo de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. Ludovic Orban susține că fermierii din subordinea directorilor județeni au fost obligați să participe la eveniment.

„Mâine dimineaţă (joi – n.r.), Corpul de Control al Ministerului Agriculturii va verifica toate plăţile efectuate, precum şi legalitatea tuturor acestor plăţi, inclusiv plata evenimentului din 9 octombrie de la Romexpo,de la lansarea candidaturii doamnei Viorica Dăncilă „, a declarat Adrian Oros, miercuri, la preluarea mandatului la Ministerul Agriculturii, conform Mediafax.

Citeste și:  Centrul Cultural „Reduta” Braşov vă invită să vizionați 18 scurtmetraje de animație - mâine, 9 decembrie, de la ora 19:00

Premierul a declarat că angajaţii şi fermierii din subordinea directorilor judeţeni au fost obligaţi să participe la evenimentul din 9 octombrie, de la Romexpo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.