Ordin de protecție provizoriu pentru o brașoveancă amenințată de fostul concubin

Ieri, 20 februarie 2022, în jurul orei 21.25, Poliția Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fostul său concubin i-a adresat amenințări.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale concubine, ar fi agresat-o atât fizic, cât și verbal pe aceasta și i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, aspecte care i-au creat femeii o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.