Ordin de protecție provizoriu pentru o femeie din Codlea

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiști pentru o femeie din Codlea. în continuare, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințarea”.

În fapt, la data de 12 mai 2021, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Codlea, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către fostul soț, fiindu-i provocată o stare de temere.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 40 ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe fosta sa soție, cu care locuia în același imobil.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsurile evacuării temporare din locuință și păstrarea unei distanțe de minimum 100 m față de persoana vătămată, locuința și locul de muncă ale acesteia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.