Ordin de protecție provizoriu pentru un bunic agresat fizic de către nepotul său (Săcele)

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 03 octombrie 2021, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către nepotul său.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că nepotul bărbatului l-ar fi agresat fizic pe bunicul său și l-ar fi amenințat cu acte de violență. De asemenea, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență și pe bunica sa.

Citeste și:  Magia iernii a ajuns la Brașov. 1 milion de luminițe s-au aprins în această seară

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.