Păcat de final! Kids Tâmpa, învinsă la Plopeni!

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 2-1 (0-1), meciul din deplasare, cu CSO Plopeni, din etapa a 4-a a seriei C5 a Ligii a 3-a. O partidă care a arătat că, de multe ori, fotbalul este nedrept. „Urșii” a dominat tot jocul, dar neatenția la două faze fixe a fost de ajuns pentru cei de la Plopeni ca să câștige. Golul brașovenilor a fost marcat de Bugnar în minutul 35.

„Fotbalul este nedrept. Câteodată îți dă, dar de multe ori îți ia. Am făcut un meci foarte bun, pe terenul liderului, dar nu am luat niciun punct. Băieții s-au motivat foarte bine, au arătat bine, au condus la pauză, însă, au venit două faze fixe, din care una pe final de joc, când gazdele au profitat de niște erori din defensiva noastră și au marcat cele două goluri ce le-au adus victoria. Am avut multe ocazii și la 1-0, dar mai ales la 1-1, când am scăpat de cinci ori singuri cu portarul advers, dar nu am avut luciditatea necesară ca să marcăm și să ne facem jocul mai ușor. Asta este! Mai avem multe de învățat, de asimilat, de pus la punct, pentru a evita un deznodământ ca cel de azi. Trebuie să ridicăm capul sus și să mergem înainte cu curaj și multă determinare”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

CSO Plopeni – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-1 (0-1)
A marcat pentru Kids Tâmpa: Bugnar (min. 35)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Sburlea, Cupu (min. 20 Garvalov), Potecu, Negotei – Moldovan, Dima – Stoica (min. 87 Andrieș), Bugnar (min. 87 Goșman), Zota – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Preparator fizic: Eusebiu Velea

În runda următoare, Kids Tâmpa Brașov are programat derby-ul de pe propriul teren cu Olimpic Zărnești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.