Pălăria, însuflețită de Kristina Dragomir, designer de talie internațională, la Muzeul de Etnografie Brașov

O seară specială la Muzeul de Etnografie Brașov, în compania designerului Kristina Dragomir, doctor în arte vizuale, care a purtat asistența în fascinanta lume creatorilor de pălării. Când a apărut, cu ce scop, ce mesaje transmite, ce transformări a cunoscut în istoria sa ca însoțitor al omului prin diverse epoci, dar și care sunt tendințele actuale au fost doar câteva dintre temele prezentate de cunoscutul artist plastic. Nu au lipsit nici recomandările personalizate privind forma, tipul de pălărie care avantajează, culorile, materialul și accesoriile potrivite pentru întregirea unei ținute remarcabile.

Evenimentul a avut loc în cadrul expoziției temporare ”Pălăria – accesoriu, eleganță și mesaj în Brașovul interbelic”, realizată de curatorul Oana Țigănuș, expoziție ce poate fi văzută la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului până la finalul lunii noiembrie.

Citeste și:  Începe cea de-a III-a ediție Orchestra's Conductor Competition

Kristina Dragomir a reușit să se impună pe piața internațională, creațiile sale fiind prezente acum în muzee, cât și în cele mai exclusiviste concept store-uri internaționale, fiind susținute și de patronajul Casei Regale din România. Ele au fost incluse în portofoliul Muzeului de Artă Contemporană din Chicago, au fost selectate în primele 50 Best Design Worldwide conform publicației WeAr Global Magazine și acum completează ținuta mai multor staruri internaționale ca Lady Gaga, Elle Fanning, Katy Perry, Rita Ora, Janelle Monae, Jenner Kendall, Chiara Ferragni, Bea Akerlund, Lara Stone, Doutzen Kroes, Devon Aoki, Lana Condor, Elsa Hosk, Aino Jawo, Noah Cyrus, fiind promovate și în cele mai importante reviste din lume ca: Vogue Magazine, Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Schon, Tatler, Chaos, Nylon etc.

Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.