Până la sfărșitul lunii ianuarie, mai puteți vedea expoziția de grafică și pictură a elevilor de la Școala Populară De Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” Brașov

În perioada 10-31 ianuarie 2024, Biblioteca Engleză (aflată în sediul central al Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” Braşov) este gazda expoziției de grafică și pictură a elevilor de la Scoala Populara De Arte si Meserii „Tiberiu Brediceanu” Brasov, coordonați de profesoara Roxana Ferenț.

Expoziția cuprinde o serie de lucrări cu tematici diverse, în care regăsim portretul și elementele de figură umană, studiul după natură, natura statică și elementele de peisaj citadin din Brașov, lucrări ce au fost realizate cu ajutorul tehnicilor specifice artelor plastice (pastel, acrilic, cărbune, creion, tuş, ulei pe hârtie).

Elevii ale căror lucrări înfrumusețează spațiul Bibliotecii Engleze în această perioadă, au vârste cuprinse între 11 și 19 ani și se află în anul III de studiu și în anul de specializare.

Pănă la sfărșitul lunii ianuarie, brașovenii și nu numai sunt invitati să treacă pragul Bibliotecii Engleze şi să admire creaţiile tinerilor artişti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.