Panică la Primăria Brașov după debarcarea lui Scripcaru

Agitație mare la Primăria Brașov după ce George Scripcaru a pierdut alegerile. Rezultatul i-a panicat pe șefii de servicii, care au luat la inventariat dosarele. Debarcarea lui Scripcaru, pe care funcționarii din Primărie îl credeau veșnic, i-a lăsat descoperiți pe șefii din serviciilor care caută acum explicații pentru dispozițiile date.

Dosarele de achiziții sunt punctul cel mai fierbinte. Achizițiile făcute de Primăria Brașov ar putea genera o serie de audieri la Parchet, din cauza modului în care acestea au fost făcute. Urmează o perioadă agitată pentru funcționarii din Primărie, pentru șefii de servicii și pentru câștigătorii licitațiilor (acolo unde s-au ținut).
Panică este și la RATBV, RIAL și Compania Apa Brașov, regiile care au asigurat bunăstarea susținătorilor fostului primar.

Întreaga agitație din Primăria Brașov a fost sesizată și de fostul șef al BCCO Brașov, Gabriel Florescu, cel care prevede deja începerea negocierilor între Scripcaru și președintele PSD Brașov, Marius Dunca, pentru ca învinsul alegerilor de la Brașov să obțină un post de viceprimar.

„Inevitabilul s-a produs! Scripcaru este istorie. Acum va plânge pe umărul lui Dunca pentru a face alianță cu PSD în Consiliul Local și sa obțină funcția de viceprimar. Ca doar în politică și în război, totul este posibil, dreapta sa devina stânga și invers. Dar ce va face Oprica?! Dl Coliban pe Oprica puteți să-l faceți presedinte de ședință. Pentru ca el este devotat și semnează acte în numele Consiliului Local înainte de a se trece prin consiliu. Sincere păreri de rău pentru dl Cornea, directorul RATBV, care deja astăzi își face curățenie în birou, ca are de gând sa-și dea demisia (oare sa aibă atâta demnitate?! Nu cred). În sfârșit Brașovul este eliberat de supremația lui Scripcaru. Directorii deconcentratelor ce țin de primărie sunt în doliu. La fel și cei ce ciuguleau din CA-uri”, a scris Florescu pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.