Parcarea mașinilor pe strada Nicolae Titulescu trebuie evitată

Compania APA Brașov va începe din 04 octombrie 2019 lucrările de modernizare a rețelelor de apă potabilă pe str. Nicolae Titulescu. Lucrarea constă în amplasarea unei conducte de fontă ductilă cu diametrul de 500 mm și a două conducte de distribuție apă potabilă din polietilenă cu diametrul de 160 mm.

În perioada 04–06 octombrie 2019, se vor executa lucrări pregătitoare constând în trei sondaje transversale pentru determinarea exactă a poziției rețelelor subterane și pentru stabilirea traseelor conductelor ce vor fi montate pe strada Nicolae Titulescu, pe porțiunea cuprinsă între intersecția străzilor Lucian Blaga, Castanilor și N.Titulescu până la intersecția străzilor N.Titulescu cu Dorobanților.

Citeste și:  Avocatul31, unul dintre cei mai cunoscuți traducători de subtitrări din România, a murit

După pregătirea și sondarea acestei porțiuni de stradă urmează lucrările efective: în perioada 07 – 26 octombrie 2019, pe porțiunea de stradă menționată, de pe str. N. Titulescu, traficul rutier va fi restricționat pe un singur sens de circulație, dinspre strada Dorobanților spre strada Castanilor.

Considerând amploarea lucrărilor este necesară menținerea neocupată a parcărilor de pe ambele părți ale străzii N. Titulescu.

Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător.

Rutele alternative sunt:

  • Pe sensul de mers dinspre Calea București: str. N. Titulescu – str. Castanilor – bd 15 Noiembrie/str. Lucian Blaga
  • Pe sensul de mers dinspre bd 15 Noiembrie/str. Lucian Blaga/str. Castanilor, pe bd 15 Noiembrie – str. N.D. Cocea – str. N. Titulescu
Citeste și:  Accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini, inclusiv o ambulanţă, la ieşirea din Braşov | VIDEO

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Foto sugestiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.