Parcurile GROAZEI din Ghimbav fac încă o victimă. Baiețel, mutilat de un carusel

Un copil în vârstă de patru ani s-a rănit grav la faţă, după ce a fost lovit de o piesă metalică a unui carusel defect. Tija metalică, de pe care lipsea o piesă de plastic pentru protecție, i-a străpuns fruntea şi nasul, foarte aproape de ochi.

Îngroziți de tragedie, localnicii îl acuză pe primar că pune în pericol viața copiilor. Primarul din Ghimbav, este judecat pentru achiziţionarea la suprapreț a mobilierului din locurile de joacă. Acest accident nu este unul izolat in Ghimbav. cu doar doua saptamani în urmă, o fetiţă s-a rănit la picior într-o ţeavă tăiată la nivelul solului şi lăsată descoperită, într-un parc din oraş, iar un alt copil a căzut printr-o gaură aflată în partea de sus a unui tobogan, de unde lipseau câteva scânduri.

Reporter: V-aţi lăsa copiii acolo? 

Ionel Fliundra, viceprimar Ghimbav: “Sub nicio formă, trebuie montat de urgenţă panouri cu loc închis şi demolarea lor de acum. Am solicitat primarului închiderea locurilor de joacă şi cumpărarea de locuri de joacă noi. Avem un compartiment de achiziţii. Nu vă pot da o dată certă, dar cu siguranţă nu se vor putea cumpăra în următoarele 2 luni”, informeaza protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.