Părinții pot verifica condițiile din gradinițele din Brașov

În data de 8 iunie 2019, între orele 9.00-14.00, va fi Ziua porților deschise la cele 8 creșe din Brașov, ocazie cu care sunt invitați părinții și copii să le viziteze și să stea de vorbă cu educatoarele, îngrijitoarele și asistentele din aceste creșe.
Cererile de solicitare de loc în creşă se depun la secretariatul Serviciului Public de Administrare Creşe de pe str. Mecanicilor Nr.7(cartier Craiter) pe tot parcursul anului, de luni până vineri între orele 8,30 – 15,30.
Actele necesare înscrierii copiilor în creşă sunt:
a) cerere de înscriere;
b) copie de pe certificatul de nastere al copilului;
c) copie de pe actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legal şi, după caz, copie a hotărârii/sentinţei de plasament sau a sentinţei de încredinţare în vederea adopţiei;
d)adeverinţă de venituri pentru fiecare dintre părinţi/reprezentanţii legali;
e) avizul epidemiologic eliberat de medicul de familie cu 24-48 de ore înainte de a începe frecventarea creşei, în care să se menţioneze că respectivul copil este sănătos clinic.
f) fişa de imunizări, întocmită conform prevederilor elaborate de Ministerul Sănătăţii cu privire la intrarea copilului în colectivitate;
g) analize medicale: exudatul faringian, examen coproparazitologic pentru copil.
Înscrierea copiilor în cresa se face de regula la începutul anului scolar sau, în situatii deosebite, în timpul anului scolar, în ordinea depunerii dosarului si în limita locurilor disponibile si a planului de scolarizare aprobat.

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.