Părinţii preferă şcoala în sistem mixt

Doar 8% dintre părinţi şi-ar dori şcoală exclusiv online pentru copiii lor dacă ar avea această posibilitate, din motive de siguranţă. Restul nu exclud complet cursurile la distanţă în acest nou an şcolar, dar se tem că ar putea apărea lacune în educaţie, potrivit unui sondaj realizat de o firmă de recrutare de forţă de muncă, prezentat de agenția de presă Rador.

Astfel, majoritatea respondenţilor spun că preferă sistemul mixt de desfăşurare a cursurilor, atât online, cât şi prin interacţiunea directă cu profesorii. În acelaşi timp, o mare parte dintre părinţi se tem că şcolile nu au luat măsurile de igienă potrivită şi că riscul de infectare cu noul coronavirus este în continuare ridicat. Ei consideră că unităţile de învăţământ ar trebui să fie mai bine pregătite pentru începerea anului şcolar, în contextul în care valul al patrulea al pandemiei este deja o realitate, mai scrie sursa citată.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.