Părinţii vor primi pe telefon in timp real notele şi absenţele copiilor: Cataloagele on-line strică secretele elevilor

Primăria Brașov a semnat cu o firmă brașoveană un contract pentru implementarea platformei online „NoteInCatalog”, prin care părinții sunt informaţi în timp real despre notele și absențele copiilor. Sistemul costă 130.000 lei, fără TVA și va fi implementat în toate școlile din Brașov.

Profesorii vor putea încărca în timp real notele și absențele elevilor în aplicație, dar vor putea verifica și evoluția școlară a unor elevi. În plus aplicația îi va ajuta pe dascăli să pregătească rapoartele. Dar cel mai important lucru este faptul că prin această aplicație, profesorii vor putea comunica mai ușor cu părinții.

Părinții vor putea vedea de pe telefoanele inteligente notele și absențele copiilor lor și vor putea ține legătura cu profesorii.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Datele încărcate în această aplicație vor putea fi accesate și de Primăria Brașov, pentru verificarea absențelor elevilor, iar în baza acestor situații se vor putea derula mai ușor procedurile privind acordarea abonamentelor gratuite. Primăria va avea acces și la alte rapoarte generate de aplicație, printre care numărul de exmatriculări sau numărul de elevi care obțin anumite medii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.