Partea inferioară a Pârtiei Lupului se deschide schiului

Veste bună pentru împătimiții sporturilor de iarnă: Începănd de mâine se deschide și partea inferioară a pârtiei Lupului. Începând cu 9 Ianuarie toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brasov vor fi deschise. După ce în ultimele zile temperaturile scăzute au permis și înzapezirea părtii inferioare a pârtiei Lupului, de mâine aceasta va fi deschisă. Odată cu deschiderea pârtiei, va fi pornit și telescaunul de 4 locuri de pe aceasta pârtie.
De la începutul sezonului, 31 decembrie, și până astazi s-au înregistrat următoarele treceri prin turnicheți:
31 decembrie – 25.581,
1 Ianuarie – 17.867,
2 Ianuarie – 33.686,
3 Ianuarie – 34.525,
4 Ianuarie – 35.066
5 ianuarie – 28.308
6 Ianuarie – 30.480
7 Ianuarie – 33.647.
Numărul mare de treceri prin turnichete din ultimele zile sunt un rezultat al vacanței copiilor și al sărbătorilor de Craciun pentru ortodocșii de rit vechi (turiștii din Rep. Moldova, Ucraina și Rusia). De săptămâna viitoare doar în weekend-uri vor mai fi atinse cifre de peste 25-30.000 de treceri.
Partiile din Poiana Brasov sunt într-o stare bună și se schiază pe toate pârtiile, cu excepția ,,S”-ului mare. Stratul de zăpadă are o grosime de 40-60 de cm și se produce în continuare zăpadă artificială. De mâine vor fi în funcțiune toate instalațiile de transport pe cablu, respectiv telegondola, cele două telecabine (Kanzel și Capra Neagră), cele doua telescaune Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.