Pârtiile de schi din Poiana Brașov, în topul celor mai frumoase și căutate pârtii de schi din România

Începând din luna decembrie și până în luna martie sau aprilie, turiștii românii și străini iau cu asalt pârtiile de schi din România pentru a practica sporturi de iarnă, acolo unde condițiile meteo sunt favorabile. Dacă în perioada de vară, turiștii aleg stațiunile de la Marea Neagră sau Delta Dunării, în perioada de iarnă, stațiunile montane sunt la mare căutare, iar Poiana Brașov este printre preferințele românilor.

În România, există pârtii de schi special amenajate pentru copii, pentru începători, dar și pârtii pentru cei experimentați.

Poiana Brașov, situată la 14 km de Brașov, este cea mai modernă și mai vizitată stațiune de schi din România. În Poiana Brașov există 12 pârtii de schi care însumează 22.4 km. Dintre acestea, șapte sunt dotate cu supraveghere video.

De asemenea, în Poiana Brașov se află cea mai lungă pârtie pentru începători din România. Pârtia de schi Drumul Roșu măsoară peste 5 km lungime.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Cei care nu vor să schieze sunt așteptați pe pista de tubing sau pe tobogan. Iar cei care preferă să admire peisajele montane de la înălțime se pot plimba cu telescaunul sau cu teleschiul.

Foto. mountlift.com

One thought on “Pârtiile de schi din Poiana Brașov, în topul celor mai frumoase și căutate pârtii de schi din România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.