Paștele Catolic și sărbătoarea Floriilor, în siguranță. Aproximativ 800 de polițiști brașoveni se vor afla pe teren

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov vor lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, cu ocazia sărbătoririi Floriilor și a Paștelui Catolic, acționând pentru prevenirea unor eventuale evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor, precum și buna celebrare a acestor sărbători creștine.

Astfel, în perioada 07-10 aprilie 2023, aproximativ 800 de polițiști, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, se vor afla în zona lăcașelor de cult, unde se desfășoară slujbele religioase, în zonele turistice și de agrement de pe raza județului Brașov, precum și în celelalte zone cu aglomerări de persoane.

Având în vedere că obiectivul nostru principal este siguranța cetățeanului, Poliția Brașov va asigura zilnic, la nivelul întregului județ, peste 200 de forțe de ordine, care vor acționa cu aproximativ 110 autospeciale.

Citeste și:  Adaptarea ofertei educaționale și de formare cu cererea de pe piața muncii, facilitată prin platforma ReCONECT

Polițiștii rutieri brașoveni vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului rutier pe arterele de circulație unde se preconizează creșteri ale valorilor de trafic dar vor desfășura activități și pe linia respectării normelor legale privind regimul legal de viteză, precum și pentru prevenirea și combaterea conducerii unor autovehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Vom fi alături de cetățeni în această perioadă și ne dorim, astfel, să creștem gradul de siguranță și conștientizare a importanței respectării normelor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.