Patinaj artistic: Reprezentanta României, Julia Sauter, locul 2 la EduSport Trophy 2023

Reprezentanta României, Julia Sauter, a ocupat, duminică seara, locul 2 la cea de-a cincea ediţie a EduSport Trophy, competiţie de patinaj artistic organizată la Patinoarul Allianz-Ţiriac din Otopeni, transmite agenția de presă Agerpres.

Antrenată de Marius Negrea, Sauter a avut la final un total de 168,74 de puncte. Originară din Germania, ea reprezintă România din 2012 şi peste aproximativ două săptămâni va concura la Campionatele Europene de patinaj artistic de la Espoo (Finlanda).

Proba feminină a fost câştigată de Kristen Spours (Marea Britanie), cu 176,69 de puncte, în timp ce locul 3 i-a revenit conaţionalei sale Nina Povey, cu 166,06.

Cea de-a doua reprezentantă a României în concursul feminin, Ana Sofia Beşchea, s-a clasat pe locul 5, cu 128,59 de puncte.

Proba masculină a fost câştigată de Joonsoo Kim din Statele Unite ale Americii, care a primit din partea juriului 216,13 puncte. Ocupantul locului doi a fost reprezentantul României, Anelin George Enache. De altfel, aceştia au fost singurii participanţi în proba masculină de seniori, după ce alţi sportivi din străinătate care îşi anunţaseră participarea au renunţat invocând diverse probleme medicale.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.