Patru brașoveni, amendați cu câte 20.000 de lei pentru că au părăsit izolarea

Patru brașoveni au fost amendați pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu. Sub diferite pretexte, cei patru brașoveni, deși li s-a recomandat să rămână în izolare le domiciliu, au ieșit din cază, riscând să îmbolnăvească alte persoane. Polițiștii verifică toate adresele la care se află persoane în izolare. Cei patru brașoveni care au ieșit din casă au fost sancționați cu amenzi în valoare de 20.000 de lei.

„De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr.1/2020, privind unele măsuri de prima urgență care privesc aglomerarile de persoane, polițiștii brașoveni au aplicat 4 sancțiuni contraventionale, în valoare totală de 20.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de izolare.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov acționează în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică. Suntem prezenti în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității.
Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză” se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.