Pe 18 iunie, RATBV trece la programul de vară

RATBV S.A. își adaptează începând din data de 18 iunie 2019 capacitatea de transport a călătorilor la solicitările existente pe perioada verii, motiv pentru care modifică orarele de circulație de pe traseele 5, 6, 17, 23, 23B, 32, 36, 50 și 52. De asemenea, începând cu aceeași dată va fi modificat și graficul de circulație al liniei 31, pentru a se realiza corelarea acestuia cu orarul liniei 32, ambele linii deservind zona Valea Cetății.
Noile orare de circulaţie vor fi afişate, începând din cursul zilei de sâmbătă, 15 iunie a.c., pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“ şi în toate staţiile de pe traseele liniilor menţionate. Pentru evitarea oricărei confuzii, afişele cu noile orare vor purta menţiunea „Valabil din data de 18 iunie 2019“.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Având în vedere cererea de transport, RATBV S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în cursul zilei de luni, 17 iunie a.c., a doua zi de Rusalii, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare ale unei zile de duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.