Pe DN1 lucrările sunt în toi: Ce alte şosele intră în reparaţii VIDEO

Lucrările de asfaltare pe Drumul Naţional 1 sunt în toi. Pe sectorul cuprins între Timişul de Sus şi Predeal este activitate intensă. Drumarii speră ca în această seară să termine pregătirea drumului pentru ca săptămâna viitoare să fie turnat asfaltul. Pe tarcursul week-endului lucrătile vor fi oprite pentru a fi evitate blocajele, dat fiind afluxul mare de turişti care vin să petreacă sfârşitul de săptămână la munte.

„Dacă vremea ne ajută și nu plouă, miercuri finalizpm turnarea covorului asfaltic pe DN1 la Predeal până la interesectia cu DN 73A (drumul spre Pârâul Rece”, a precizat pentru cititorii newsbv.ro Horia Stancu, șef secție Drumuri Naționale Brașov.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Planurile societăţii prevăd ca de luni, să înceapă turnarea covorului asfaltic pe DN13, în Pădurea Bogății, de la kilometrul 35 până la km 50, iar ulterior să fie demarate reparațiile și la DN73 A, de la intersecâia cu DN1, Pârâul Rece și până la Râșnov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.