Pe unde au fugit autorii jafului de la Bancomatul din Poiana Brașov

Jaf la un bancomat din Poiana Brașov. ATM-ul a fost golit de bani după ce hoții au folosit materiale pirotehnice pentrua arunca aparatul în aer. După deschiderea bancomatului hoții au furat toți banii din aparat și s-au făcut nevăzuți. ATM-ul atacat era montat în incinta unui complex din stațiunea brașoveană. Se știe că pe 27 decembrie a fost ultima dată alimentat cu sumele de 107.000 de lei și 1.000 de euro.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pa Serviciul Criminalistic al IPJ Brașov și o echipă de pirotehniști. De la fața locului au fost ridicate mai multe urme precum și înregistrările camerelor de supraveghere ale incintei.

Dosarul este coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Până la această oră polițiștii au întocmit două portrete robot ale suspecților în acest caz. Se pare că după spargerea ATM-ului, autorii jafului ar fi părăsit stațiunea pe DN 73E, Poiana Brașov-Râșnov. Anchetatorii nu au putut stabili dacă mașina cu care s-au deplasat autorii faptei au coborât în Râșnov ori s-au abătut de la traseu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.