Penitenciarul Codlea oferă ‘mână de lucru’ societăților din Brașov

Penitenciarul Codlea oferă forță de muncă societăților comerciale care se confruntă cu lipsă de personal. Este vorba despre persoane aflate în detenție care vor să lucreze. Forța de muncă este asigurată în regim de prestări de servicii. Penitenciarul Codlea face prezizarea că pe perioada contractului, va fi asigurat un număr constant de lucrători care vor fi păziți și hrăniți de instituția la care persoanele sunt încarcerate.

„Penitenciarul Codlea oferă forță de muncă specială (persoane private de libertate) în regim de prestări servicii pentru societăți comerciale în condiții avantajoase.

Forța de muncă specială se asigură prin încheierea unui contract de prestări servicii cu administrația penitenciarului. Tariful practicat este negociat în funcție de natura lucrărilor, având în vedere Hotărârea de Guvern nr.935/13.12.2019 cu privire la stabilirea salariului minim brut pe țară, tarif la care se adaugă T.V.A.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Se asigură număr constant de persoane pe toată perioada contractului, paza și hrana persoanelor private de libertate fiind sarcini ale administrației penitenciarului, fără a implica costuri suplimentare din partea beneficiarului.

Persoanele private de libertate pot desfășura activități lucrative necalificate (manipulare materiale, întreținere și amenajare spații verzi, recuperarea și reciclarea deșeurilor, salubritate, lucrări în domeniul construcțiilor civile, rutiere sau feroviare, lucrări agricole, lucrări manuale în domeniul încălțămintei, ambalaje carton și hârtie, mase plastice, componente electrice și cabluri, piese și accesorii în industrie, sortare, depozitare, etc.).

Relații suplimentare și documentele necesare încheierii contractelor de prestări servicii se pot obține la sediul penitenciarului din municipiul Codlea, strada Gării nr.12, județul Brașov, telefon 0268/251936, fax: 0268251753, e-mail: pcodlea@anp.gov.ro” se arată în comunicatul instituției .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.