Pentru noi este esențial să oferim calitate și să respectam promisiunile făcute clienților

Arena reprezintă un concept architectural unic, cu apartamente noi, confortabile, spațioase şi pline de energie pozitivă, un nou proiect de regenerare urbană ce presupune în faza inițială construcţia a trei blocuri cu 11 etaje, zonă verde, locuri de joacă pentru copii, un program afterschool și stații de încărcare ecologice pentru mașini electrice. Dincolo de un design futurist, modern și inovator, complexul încurajează și promovează un stil de viață contemporan, cu un mix de succes între calitate, confort și sustenabilitate.

  • Alphaville Arena este un concept care aduce o sumă de avantaje competitive ce dau valoare investiției într-un spațiu de locuit. În primul rând, trebuie amintit faptul că dezvoltatorul acestui complex are o experienta de peste 15 de ani pe piata imobiliara din Romania și pune mare accent pe alegerea locatiilor. Alphaville Arena se află la doar un minut de stațiile de autobuz, la 3 minute de Autogara Nr.2, la 5 minute de strada Lungă și 7 minute de Biserica Neagră. 

Pe de altă parte, Alphaville Arena reprezintă avangarda industriei dezvoltărilor imobiliare pe zone centrale din Brașov, iar Sloganul “Live up to your dreams” este promisiunea îmbinării inovației în materie de design – atât interior, cât și exterior – și a tehnologiei, apartamentele fiind dotate cu sistemul “Smart home” si incalzire in pardoseala. 

Compania noastră, care s-a evidențiat de-a lungul timpului prin calitatea și siguranța construcțiilor, pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de opțiuni, de la garsoniere până la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, structuri spațioase, decomandate, cu încălzire în pardoseală și un design nou. Ansamblul este conceput de un arhitect cu experiență și dotat cu sistemul “smart home”, locuinţele fiind echipate cu sisteme inteligente prin care se vor putea controla iluminatul, apa şi temperatura ambientală.

Să nu uităm că Alphaville Arena este printre putinii dezvoltatori din Brasov care își finanțează proiectele preponderent prin creditare bancară, grație stabilitatii demonstrate de-a lungul timpului și riscurilor reduse asociate. Un procent de 30% din valoarea proiectului este asigurat din fonduri proprii, iar avansul clientilor reprezintă doar 20% din total. Valoarea investitiei în cele 3 clădiri cu 11 etaje, ridicate într-o zonă cu un potențial enorm de dezvoltare în perioada următoare, este de 17 milioane de euro.

Daca discutam de modul in care Alphaville Arena se difrentiaza pe piata, putem aduce in discutie strategia pe termen mediu si lung, coerentă și întotdeauna ancorată în actualitate, analiza continua a pieței, politica prudentă, fundamentată pe plusvaloarea oferita clientului la achizitia unui apartament din ansamblul nostru, dar și anticiparea din timp a riscurilor la care ne expunem, ne-a ajutat sa facem pași înainte. Pentru noi este esențial să oferim calitate și să respectam promisiunile făcute clienților, sa predam apartamentele conform graficului de predări.

“ Am rezistat pe piata in toti acesti ani susținuți și de feedback-ul clienților, de imaginea pozitivă pe care ne-am creat-o pe piata din Brasov. Ne-a recomandat calitatea lucrariilor, exigența cu care construim, evoluția continuă și constantă, asigurată prin adoptarea unor soluții inovative. Toate acestea ne-au ajutat sa fim mereu cu un pas inaintea celorlalti dezvoltatori. 

Ne mandrim acum cu un raport zona-calitate-pret printre cele mai bune din orasul Brasov. 

Pe viitor ne dorim sa finalizam predarea apartamentelor din primul bloc, sa continuam executia blocului 2 și sa demaram constructia celei de-a treia clădiri de apartemente. Ne dorim o expansiune continua a proiectelor atat în Brasov, cat si în alte orase cu potențial mare de dezvoltare. 

In momentul actual punem accent pe dezvoltarea echipei, prin participarea acestora la cursuri de dezvoltare profesionala si personala. Avem și alte proiecte, pe care le vom dezvalui în viitorul apropiat. “ – sustin reprezentantii Alphaville Arena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.