Performanțe ale polițiștilor brașoveni la Campionatul Național de Judo

Agent de poliție Bujoreanu Alexandru-Constantin și agent principal de poliție Dorobanțu Dumitru din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au participat în perioada 29 martie – 01 aprilie 2022 la Etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Agent de poliție Bujoreanu Alexandru-Constantin a obținut locul III – medalia de bronz, în urma concurării la categoria de greutate 66 kg, grupa de vârstă I – 35 ani.

Colegul nostru este absolvent al Școlii de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoție 2019 și a avut ca linie de muncă ordine publică și proximitate în cadrul Poliției Municipiului Săcele, iar din luna aprilie 2021 își desfășoară activitatea ca polițist rutier în cadrul Serviciului Rutier Brașov.

Citeste și:  Cuvântul Patriarhului Daniel: Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor

Agentul de poliție Bujoreanu Alexandru-Constantin a făcut parte din Rubgy Club Brașov timp de 8 ani, participarea sa la Etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne fiind o premieră în domeniul acestui sport.

Agent principal de poliție Dorobanțu Dumitru este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2015 și a avut ca linie de muncă ordine publică în cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție, iar din noiembrie 2021, își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Pregătire Profesională Brașov.

Polițistul s-a remarcat de-a lungul timpului prin reușitele participării la astfel de concursuri, obținând în anul 2014 locul I, la categoria – 90 kg, în anul 2015 locul II, la categoria – 81 kg, la Campionatul Național de Judo al școlilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste și:  Patriarhul Daniel, în noaptea de Paști: Trei mari adevăruri despre Învierea Domnului

În anul 2016, la categoria -90 kg, – 35 ani și în anul 2019, la categoria -100 kg, -35 ani, agentul principal de poliție Dorobanțu Dumitru a obținut locurile III la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, anul acesta, obținând locul V, la categoria -100 kg, -35 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.