Performanţe remarcabile obţinute de meşotişti la olimpiadele şcolare

Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” din Braşov se mândreşte cu 21 de premianţi la olimpiadele naţionale şi cu peste 50 de câştigători la etapele judeţene ale concursurilor şcolare care au avut loc în anul şcolar 2021-2022, la nivel gimnazial şi liceal.

Este un bilanţ cu totul deosebit, elocvent pentru nivelul înalt de excelenţă educaţională din cadrul acestui colegiu, al cărui renume a trecut de mult graniţele judeţului nostru.

„Astăzi (n.r. ieri), împreună cu domnul profesor Ovidiu Tripşa, inspectorul-şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov, am avut plăcerea să fiu prezent în mijlocul celor mai buni dintre elevii meşotişti, la o festivitate pe care conducerea colegiului le-a dedicat-o special.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Cu un corp profesoral de elită, cu elevi care obţin rezultate remarcabile în procesul educaţional şi cu absolvenţi care fac performanţă la cele mai prestigioase universităţi româneşti şi străine, Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” este un model de succes care trebuie urmat de cât mai multe instituţii şcolare din judeţul nostru.

Îi felicit pe elevii şi profesorii meşotişti alături de conducerea colegiului, pentru toate realizările de până acum şi le doresc mult succes pe mai departe!”, a transmis președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.