Performanțele obținute de sportivii brașoveni, apreciate de către Consiliul Județean Brașov

În acest an vor fi premiate, din nou, performanţele obţinute de sportivii braşoveni atât la individual, cât şi pe echipe, în cadrul competiţiilor olimpice, mondiale, europene, balcanice şi naţionale. Anunțul a fost făcut de către Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

„Putem spune că în 2021 sportul a învins pandemia şi ne-a oferit prilejul să-i avem prezenţi la startul competiţiilor de cel mai înalt nivel pe sportivii legitimaţi la cluburile şi asociaţiile sportive braşovene.”, a spus președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Este pentru al patrulea an consecutiv în care munca, strădania, talentul şi dedicarea sportivilor şi antrenorilor, concretizate în medalii şi locuri fruntaşe în clasamentele internaţionale, sunt răsplătite cu premii în bani de către Consiliul Judeţean Braşov.

Există un fond de 220.000 de lei, din bugetul judeţean, cu care oficialii vor să recompenseze în mod simbolic, reuşitele pe plan sportiv care au adus Braşovul şi România în atenţia întregii lumi.

„Vom premia primele 6 locuri obţinute de sportivii şi echipele braşovene la jocurile olimpice, campionatele mondiale şi europene, Festivalul Olimpic al Tineretului European şi campionatele balcanice, precum şi primele 3 locuri obţinute la campionatele naţionale.”, a mai transmis Adrian Veștea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.