Pericol pe străzile din Brașov. Doi șoferi drogați, prinși într-o singură zi

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 09 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 34 ani din mun. Brașov, care conducea un autovehicul pe str. C-tin Dobrogeanu Gherea din mun. Brașov, jud. Brașov.

Existând suspiciuni că bărbatul ar fi consumat substanțe psihoactive, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest rezultatul fiind pozitiv.

La aceeași dată, în jurul orei 20.00, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 24 ani din mun. București, care conducea un autovehicul pe str. Calea București din mun. Brașov, jud. Brașov.

      La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost, și de această dată, pozitiv.

      În consecință, ambii conducători auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în corp.
Citeste și:  ,,Omul și orașul său” și ,,Dincolo de gard” – o expoziție cu peste 3.500 de ani de viață povestită în imagini și mărturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.